Algemene voorwaarden

Artikel 1 : Fotoshoot
1.1 Om een fotoshoot vast te leggen, dient de klant het contactformulier in te vullen of telefonisch contact op te nemen om een afspraak te maken. De fotograaf moet de afspraak altijd bevestigen.
1.2 Fotoshoots kunnen geannuleerd worden tot 3 dagen voor de fotoshoot.
1.3 Bij annuleringen minder dan 3 dagen voor de fotoshoot, kan een vergoeding van €50 euro worden aangerekend.
1.4 Wanneer de fotoshoot niet kan doorgaan omwille van overmacht, dient de klant dit zo snel mogelijk aan de fotograaf te laten weten. Er wordt dan geen extra vergoeding in rekening gebracht.

Artikel 2: Kosten van de fotoshoot
2.1 De klant ontvangt voorafgaand aan de fotoshoot informatie over de kosten van de fotoshoot en eventuele vervoersonkosten (fotoshoots op locatie). U kan steeds een offerte aanvragen.
2.2 De prijzen kunnen op elk moment worden aangepast. De prijs die de klant kreeg bij het vastleggen van de fotoshoot, blijft gehandhaafd als er zich prijsstijgingen voordoen.

Artikel 3 : Betaling van de fotoshoot
Het bedrag van de fotoshoot dient cash ter plaatse of met de bankapp betaald te worden of op voorhand overgeschreven te worden op/
rekeningnummer BE45 7310 4779 3689
(met vermelding van naam en datum van de fotoshoot).

Artikel 4: Privacy
“fotografie WillyKano” zal geen persoonlijke gegevens (adres, telefoonnummer, emailadres, …) openbaar maken of doorgeven aan derden zonder uitdrukkelijke toestemming.

Artikel 5: Fotogebruik door de fotograaf
Foto’s die gemaakt zijn tijdens de fotoshoot, mogen door “fotografie WillyKano” gebruikt worden voor promotie- en publicatiedoeleinden: website, flyers, Facebook-pagina, wedstrijden, … Indien de klant hier niet mee akkoord gaat, gelieve dit dan op voorhand te melden aan de fotograaf (en te noteren op het contractformulier).

Artikel 6: Auteursrechten
6.1 Het auteursrecht is te allen tijde van de fotograaf. Er mag geen misbruik gemaakt worden van de foto’s en ontwerpen die op de website en op de Facebook-pagina staan (geen foto’s en ontwerpen kopiëren en afdrukken, mits voorafgaandelijke toestemming).
6.2 Indien de klant de foto’s op sociale media gebruikt (met toestemming), moet het logo van “fotografie WillyKano” zichtbaar zijn.

Artikel 7: Professioneel beeldscherm
De fotograaf werkt met een professioneel beeldscherm voor optimale kleurbewerkingen en -correcties. Het is mogelijk dat de klant op zijn/haar beeldscherm de kleuren of helderheid anders ervaart. De klant heeft in dat geval geen recht op een nieuw product of terugbetaling.

Artikel 8: Leveringstermijn van de bijbestellingen
U kan uw bestelling doorgeven via email. De levertijd hangt af van de gekozen producten. Nadat de betaling ontvangen is , duurt het 2-4 weken voordat uw levering klaar is (afhankelijk van het gekozen product en de drukke periodes zoals de feestdagen, communies, …).

Artikel 9: Betaling van bijbestellingen
De betaling van de bijbestellingen dient overgeschreven te worden op rekeningnummer BE45 7310 4779 3689 of betaald te worden bij afhaling (cash of met de bankapp). U krijgt dan ook uw factuur opgestuurd. Bedrijven dienen op voorhand hun BTW nummer mee te vermelden, zodat dit kan worden vermeld op de factuur.

Artikel 10: Afhalen, verzenden bestelling
U krijgt bericht wanneer uw bestelling klaar is. De bestelling kan worden opgehaald na afspraak of worden verzonden. Dan komen er nog verzendingskosten bij (afhankelijk van de aard van de bestelling). De fotograaf is niet verantwoordelijk voor eventuele schade die tijdens het transport gebeurt.

Artikel 11: Cadeaubonnen
De cadeaubonnen zijn niet inwisselbaar tegen contanten. Deze zijn 1 jaar geldig na datum van uitgave.

Artikel 12: Bewaren van het beeldmateriaal
De foto’s worden 2 jaar bewaard door “fotografie WillyKano”.

Artikel 13: Klachten
De fotograaf zal altijd streven om een mooi resultaat af te leveren. Klachten dienen zo snel mogelijk (binnen 5 dagen na levering) schriftelijk te worden meegedeeld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *